19.7 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi Native DSD Music

Native DSD Music

0
Native DSD Music
Native DSD Music

Langzaam maar zeker groeit het aanbod met dsd-titels. De webwinkel Native DSD Music laat ons weten dat het huidige aanbod bestaat uit 614 albums en 8.420 nummers. De muziek is afkomstig van 32 labels.

Native DSD Music Toch zal niet iedere muziekliefhebber uit de voeten kunnen op de website van Native DSD Music, want populaire muziek is er niet te vinden. Het aanbod beperkt zich tot de genres klassiek, jazz en gospel. Opvallend is dat dat er ook enkele albums in het dsd-formaat worden aangeboden die nooit op super audio-cd zijn uitgebracht. Naast verruiming van het aanbod is de website van deze online muziekwinkel onder handen genomen. Onder meer de zoekfunctie, menu’s en downloadfunctie (Dropbox-ondersteuning) zijn verbeterd.