13.5 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Nieuwe update voegt onder meer dsd-ondersteuning toe aan Naim-netwerkspelers

Nieuwe update voegt onder meer dsd-ondersteuning toe aan Naim-netwerkspelers

0
Nieuwe update voegt onder meer dsd-ondersteuning toe aan Naim-netwerkspelers
NAIM

De Naim-netwerkspelers ND5 XS, NDX en NAC-N 172 XS worden in de fabriek voortaan voorzien van een bluetooth-adapter met aptX-ondersteuning. Om die reden krijgen deze producten een iets hogere prijs. Voor bestaande bezitters is er ook goed nieuws, want firmware-update versie 4.3 voegt tal van verse functies toe.

NaimDe meest in het oog springende vernieuwing binnen firmware-versie 4.3 is de ondersteuning van dsd64-bestanden. Verder is Naims topmodel NDS voorzien van een multiroom-functie inclusief Spotify Connect. Alle netwerkspelers kunnen bovendien overweg met het hoge resolutie HLS-formaat van BBC Radio-stations.

Beschikbare functies

De genoemde functies zijn niet automatisch bestemd voor iedere netwerkspeler van Naim. Het merk heeft om die reden een tabel vrijgegeven waarin bij ieder type de beschikbare functies staan vermeld. U vindt deze tabel naast deze tekst aan de rechterkant. Klik erop om een grotere weergave te bekijken.