19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Probeer Trinnov vrijblijvend thuis

Probeer Trinnov vrijblijvend thuis

6
Probeer Trinnov vrijblijvend thuis

We kregen van Trinnov het bericht dat het een zomer-actie gaat houden. Het is nu mogelijk om een Trinnov-systeem drie dagen thuis te proberen. Toch handig, want met hifi is er maar één manier om iets te testen: thuis. 

We raden onze lezers altijd om zaken thuis te proberen. Of desnoods met zoveel mogelijk eigen spullen bij een goede dealer. Thuis is echter altijd beter vanwege de akoestiek en de rust die u hebt.

Een systeem als Trinnov – met room correction – is alleen maar thuis te testen, aangezien het uw ruimte inmeet en eventuele narigheden weghaalt (actief). Trinnov wil u overtuigen van de werking en bied aan om een systeem drie dagen bij u thuis te zetten. Uiteraard regelen ze het goed in voor u.

De actie loopt in de maanden juli en augustus. En wees snel, want het gaat in volgorde van aanmelding! Aanmelden kan op de website. 

6 REACTIES

 1. Of het nu makkelijk is of niet om een proefapparaat mee te krijgen vind ik hier nog niethet belangrijkste. Dat er steeds meer van deze akoestiek corrigerende apparaten op de markt komen is naar mijn mening weer eens een positieve ontwikkeling.

  Van de zoveelste kabel met spaceshuttle achtige afschermingen en gepolijst koper/zilver draad voor blabla (mooi commercieel verhaal) die het geluid wederom weer zo fantastisch veel beter doet laten klinken wordt ik eerlijk gezegd nogal een (erg) moe van.

  Speakers en akoestiek zijn de meest bepalende factoren hoe het geluid klinkt, mag er toch vanuit gaan dat een ieder het daar mee eens is.
  Juist met de akoestiek (m.u.v. degene die een goed luisterruimte hebben) in de gemiddelde Nederlandse woonkamer is het niet best. Harde vloeren zijn erg in, strakke rechte wanden, mooi strak plafond en vaak grote ramen of zelfs glazen schuifdeuren/puien.

  Als je niet alleen in zo’n huis woont is dat ook niet zo maar aan te passen. De dure speakers die we dan hebben komen dan ook niet zo goed uit de verf. Al kan er denk ik niet veel op tegen goede akoestische luisterruimte zijn deze apparaten wel in staat de akoestiek een stuk te verbeteren. Ik zou liever hier mijn geld aan uitgeven dan aan kabels met een monsterlijk prijskaartje.

  • Dag Bert,

   Ik vind het zeker een mooie ontwikkeling, maar het is nog niet klaar naar mijn mening. De systemen die ik tot nog toe heb gehoord – inclusief Trinnov – doen een paar dingen heel goed, maar ook een paar dingen niet goed. Het resultaat is dat er een stukje ziel / beleving verloren gaat. Dat is ook smaak en zéér ruimte-afhankelijk natuurlijk. Passieve correctie – dus een goede ruimte met degelijke akoestische maatregelen – klinkt altijd beter vind ik.

   Over kabels: ja… er wordt veel geleuterd, maar feit is wel: het maakt verschil.

  • Dag Vlakkie,

   Klopt… dat heb ik ook al tegen Trinnov gezegd. Maar hun reactie daarop was dat het voor veel consumenten toch een drempel is om dat te vragen. Ons advies is ALTIJD dingen thuis te proberen. En een goede winkel geeft ook die mogelijkheid.

   Neemt niet weg dat Trinnov natuurlijk een perfect werkend systeem achterlaat bij een potentieel geïnteresseerde.