15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Nationaal Hifi Multimedia Event op 10 en 11 oktober

Nationaal Hifi Multimedia Event op 10 en 11 oktober

0
Nationaal Hifi Multimedia Event op 10 en 11 oktober
Nationaal Hifi Multimedia Event

In het weekend van 10 en 11 oktober vindt de eerste editie van het Nationaal Hifi Multimedia Event plaats. De organisatie heeft als locatie het WTC van Leeuwarden gekozen.

In verschillende conferentieruimtes hebben audiomerken en importeurs de mogelijkheid om hun producten te demonstreren. In totaal zijn er ruim honderd merken vertegenwoordigd. Naast demonstraties kunnen bezoekers ook verschillende seminars en presentaties van gastsprekers bijwonen. Verder is er een platenbeurs met vinyl en cd’s. De entree bedraagt vijf euro inclusief één consumptie. Kinderen onder de zestien jaar hebben gratis toegang, mits er een volwassene meegaat.

Merken

Zoals gezegd zijn er ruim honderd merken aanwezig op het eerste Nationaal Hifi Multimedia Event in Leeuwarden. Onder meer AudioQuest, Naim Audio, NAD, Monitor Audio, Focal, Wilson Benesch, Simply Audio en Bluesound zijn van de partij. Meer informatie vindt u op de website van dit evenement.