14.6 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Alpha Audio op X-Fi show

Alpha Audio op X-Fi show

11
Alpha Audio op X-Fi show

Op 26 en 27 september 2015 is de X-Fi audio show. Natuurlijk in Veldhoven (waar de VAD-show ook altijd gehouden is). Dit jaar gaan wij er ook staan. Met interessante lezingen, demo’s en niet één maar twee mooie hifi-systemen! 

We kunnen wel zeggen: Alpha Audio komt naar u toe deze …. dit najaar. Bekt niet zo lekker. Maar feit is: er is niets leuker en leerzamer dan direct met je lezers praten. We horen graag wat u bezig houdt, wat u wilt leren en hoe u bezig bent met deze prachtige hobby!

X-Fi show

x-fi audioshow 2015Om die reden hebben we een mooie ruimte gehuurd op de X-Fi show. We gaan daar niet alleen spelen op twee prachtige sets, maar ook lezingen houden over interessante onderwerpen. Denk aan: versterker-technieken, verschillen tussen dacs en streaming audio. Hoe werkt dat? Wat is belangrijk? Ga zo maar door.

Be there!

De show is op 26 en 27 september in Koningshof Veldhoven. We drinken graag een ‘bakkie’ met u!

11 REACTIES