10.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Gydotron Audio Show aankomend weekend

Gydotron Audio Show aankomend weekend

0
Gydotron Audio Show aankomend weekend
Gydotron Audio Website

Aankomend weekend vindt op 12 en 13 september de jaarlijkse Gydotron Audio Show plaats in het Belgische Malle. Het evenement is wederom gehuisvest in de St. Martinus Pastorij.

Gydotron Audio ShowDe Belgische winkel Gydotron doet ieder jaar zijn best om wat leuke primeurs binnen te halen en dat is ook dit keer gelukt. Zo staat de Kii Three Speaker van Kii Audio speelklaar. Bruno Putzeys zal als geesteskind van de speaker tekst en uitleg komen geven over de ontwerpvisie. Verder is Jörgen Olofsson van de partij om de nieuwe Marten Coltrane 3 voor te stellen. Onder meer producten van erkende namen als Lindemann, Lumin, Manger, Guru en Russel K. aanwezig met leuke producten.

Entree

De entree is op beide dagen gratis. Op zaterdag 12 september en zondag 13 september is de St. Martinus Pastorij tussen 10.00 en 18.00 geopend voor publiek. Navigeer naar het volgende adres om dit evenement te bezoeken: Berekhovenstraat 111, B-2390.