IFA 2015 – Nieuws – Stream Unlimited

0
Stream Unlimited

We lopen natuurlijk ook dit jaar over IFA. En daar zien we de meest interessante dingen voorbij komen. Op de stand van StreamUnlimited zien we bijvoorbeeld twee nieuwe platforms: de Stream800 en de Stream810. Platforms die we naar alle waarschijnlijkheid veel gaan terug zien. 

StreamUnlimited is een fabrikant van hardware-oplossingen voor streaming media. Ze maken zowel de hardware als de softwarekant. En dat is prettig, want zo kunnen bijvoorbeeld audiobedrijven die die kennis niet hebben, wél een streamer leveren.

Stream800 en Stream810

Stream Unlimited We zien twee – eigenlijk drie – nieuwe platforms. De Stream800 is de meest uitgebreide met multiroom, uitbreidbaarheid voor stereo-pairing (met extreem lage latency (500ns via wifi!), een App, web-interface, SDK (software) en alle online services die u maar wenst.

De Stream800 is een wat minder luxe variant. Deze mist multiroom en de nodige aansluitingen. Voor ieder wat wils.

Google Cast

Stream Unlimited Een grappig dingetje wat we verder op de stand zien, is een Google Cast module. Google gaat zeer binnenkort multiroom audio ondersteunen. En dat gaat waarschijnlijk betekenen dat we het systeem ook bij grote bedrijven gaan zien. Immers: iedereen wil dat alles met elkaar gaat babbelen. En Google kan dat.

Veel details hebben we nog niet. Maar natuurlijk volgen we het op de voet.