28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Tivoli Audio op 50PlusBeurs

Tivoli Audio op 50PlusBeurs

0
Tivoli Audio op 50PlusBeurs
Tivoli Audio

Wie van plan is om deze week de 50PlusBeurs te bezoeken, zal er een stand van Tivoli Audio aantreffen. Het Amerikaanse audiomerk houdt een voorlichtingstour over DAB+ en doet in dit kader ook de Jaarbeurshal van Utrecht aan.

Tivoli Audio Giant Radio
Bewonder de Giant Radio van Tivoli Audio tijdens de 50PlusBeurs

De 50PlusBeurs vindt plaats van 15 t/m 19 september. Op alle dagen is er een expert van Tivoli Audio aanwezig om vragen over DAB+ te beantwoorden en demonstraties te verzorgen. Veel radio’s van het merk zijn uitgerust met deze nieuwe digitale radiostandaard, dus de Amerikanen hebben er belang bij dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van de mogelijkheden van DAB+. Voordelen van deze standaard zijn onder meer een betere geluidskwaliteit, een vaste frequentie in heel het land en overdracht van meer gegevens. Naast uitgebreide informatie over DAB+ (digitale radio) valt ook de levensgrote Giant Radio te bewonderen. Via Tivoli Audio ontvangt u overigens korting op een kaartje voor de 50PlusBeurs.

Overige data

Tivoli Audio bezoekt de komende maanden nog meer Nederlandse steden om informatie over DAB+ te verspreiden. Het resterende programma ziet er als volgt uit:

  • Zaterdag 26 september in Utrecht: Audiozaal
  • Zaterdag 31 oktober & zondag 1 november in Woerden: Inspiratieshow i.s.m. Allvision
  • Zaterdag 28 november in Arnhem: Loewe Gallery