10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Audio Research kondigt GSi75 geïntegreerde versterker aan

Audio Research kondigt GSi75 geïntegreerde versterker aan

0

Importeur Audiac omschrijft de GSi75 geïntegreerde versterker als “de meest complete en verfijnde versterker van Audio Research ooit”. Dat belooft wat! Net als de GS150 eindversterker is het apparaat voorzien van de KT150 vacuümbuis.

Audio Research GSi75Volgens Audiac is de GSi75 niet louter een samensmelting van de Audio Research GSPe voorversterker en GS150 eindversterker in één behuizing. Het apparaat huisvest namelijk ook een d/a-converter, phonostage en hoofdtelefoonversterker. De ingebouwde dac is volledig opnieuw ontworpen en ondersteunt samplerates tot 384 kHz. Tevens is dit onderdeel in staat om dsd-bestanden te verwerken. Naast een usb-ingang heeft de GSi75 ook optische, coaxiale en analoge ingangen aan boord.

Phonostage

Ook liefhebbers van vinyl kunnen met deze geïntegreerde versterker uit de voeten dankzij de aanwezige phonostage. Luisteraars kunnen kiezen tussen 45 of 62 dB gain voor het gebruik van MM- of MC-elementen. De gewenste ingangsimpedantie stellen gebruikers naar eigen wens in op het apparaat, waarbij er keuze is tussen 47k, 1000k, 500, 200 of 100 Ohm. De GSi75 bevat verder een aparte buizensectie voor het gebruik van een hoofdtelefoon.

De Audio Research GSi75 geïntegreerde versterker staat speelklaar bij Rhapsody in Hilversum en Alpha High-End in Brasschaat (België). De adviesprijs bedraagt 16.990 euro.