Auditorium Mimesis demonstreert Q Acoustics-producten

0

De winkel Auditorium Mimesis is sinds kort dealer van het Britse merk Q Acoustics. Op 23 en 24 oktober demonstreert de Belgische winkel nieuwe speakers van deze fabrikant.

Q Acoustics 3050
Q Acoustics 3050

Q Acoustics staat bekend om het gebruik van twee behuizingen voor hun speakers, namelijk één uitwendig en één aan de binnenkant. Vanwege de extra demping draagt dit bij om ongewenste trillingen te vermijden. Q Acousics heeft twee reeksen luidsprekers. De Concept-lijn bestaat al langer, maar de 3000i-lijn is relatief nieuw. Auditorium Mimesis gaat beide speakerlijnen verkopen. Het Britse merk is nog niet zo gek lang actief als hifi-producent, want het bedrijf bouwt sinds 2006 speakers.

Auditorium Mimesis is gelegen aan de Binnenslag 38 te lovendegem (Gent). Bezoekers zijn tussen 10.00 en 17.00 uur welkom. Auditorium Mimesis maakt binnenkort meer informatie bekend over de demonstraties op hun website.