Chord komt met Mojo draadloze hoofdtelefoonversterker en d/a-converter

3

Met de aanstaande Chord Mojo transformeert uw smartphone in een high-res muziekspeler. Dit compacte apparaatje heeft drie digitale ingangen aan boord, namelijk micro-usb, optisch en coaxiaal (via 3,5 millimeter).

Chord MojoChord Mojo is met afmetingen van 8,2 x 6 x 2,2 centimeter klein van stuk en dus prima reisgezelschap. Het gewicht bedraagt zo’n 180 gram en de batterij houdt het ongeveer tien uur vol.

Inputs

De inputselectie gebeurt volledig automatisch wanneer er meerdere bronnen op de Mojo zijn aangesloten. Micro-usb heeft voorrang boven respectievelijk coaxiaal en optisch. Op de behuizing is een compact bedieningspaneel aanwezig met een aan/uit-schakelaar en volumeregelaar. Handig is dat de aan/uit-schakelaar meerdere kleuren vertoont om de huidige samplefrequentie weer te geven. Een groene indicator betekent bijvoorbeeld een samplefrequentie van 96 kHz of hoger.

Bestandsondersteuning

De ingebouwde d/a-converter is in staat om verschillende formaten te verwerken, zoals pcm, wav, aiff en flac. Daarnaast accepteert het apparaatje DSD64-, DSD128- en DSD256-bestanden. De optische ingang ondersteunt een maximale samplefrequentie van 192 kHz, terwijl de micro-usb-poort met 768 kHz overweg kan.

De Chord Mojo kost in Nederland 599 euro.

3 REACTIES