Dali introduceert SUB M-10 D subwoofer

0

Het Deense merk Dali komt met een nieuwe subwoofer op de proppen, namelijk de SUB M-10 D. Volgens importeur AND Benelux vormt het apparaat een goede combinatie met de Rubicon en Opticon series.

Dali SUB M-10 DDe woofer van de SUB M-10 D beweegt naar beneden waardoor het laag gemakkelijk met de ruimte weerkaatst. Voor filmliefhebbers is deze subwoofer voorzien van een cinema-mode waardoor er meer bastonen zijn te horen zodra de film daarom vraagt.

Design

Geïnteresseerden hebben keuze uit een witte en zwarte hoogglans-uitvoering. Dali heeft gekozen voor een compact design zodat ook mensen met een beperkte luisterruimte wellicht plek hebben voor deze subwoofer. Het audiomerk levert het product met een aluminium afstandsbediening die met de hand is vervaardigd.

De adviesprijs van de Dali SUB M-10 D bedraagt 1.899 euro.