Meer verkooppunten voor Klinkt Beter 432 EVO muziekstreamer

3
432 EVO
432 EVO

De Klinkt Beter 432 EVO muziekserver is op steeds meer adressen verkrijgbaar. Er zijn de afgelopen periode vier winkels aan de resellerlijst toegevoegd.

In de Belgische winkel Colab staat de Klinkt Beter 432 EVO aangesloten op diverse high-end speakers van Focal. Verder is de Pro-versie van deze muziekstreamer sinds kort verkrijgbaar bij Vaessen Audiodesign in Brasschaat (België). Het derde nieuwe Belgische verkooppunt is Luxury Music in Wijgmaal.

432 EVO

Nederlands adres

Wie in Nederland zoekt naar een geschikt adres om de kunsten van de 432 EVO te horen, kan hiervoor terecht in Leiden. Bij Sense of Music staat het apparaat aangesloten op een paar hoornluidsprekers, buizenversterkers van Audiomat en een dac van PS Audio. In totaal is de 432 EVO nu bij negen winkels te koop in de Benelux. Een opvallende eigenschap is dat dit apparaat muziek op 432 Hz afspeelt, zodat het geluid volgens de fabrikant veel aangenamer klinkt. Lees de discussie onder dit nieuwsbericht om meer over dit onderwerp te lezen.

3 REACTIES