21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Omera demonstreert Andante luidsprekers

Omera demonstreert Andante luidsprekers

0

Wie geïnteresseerd is in de nieuwe Andante luidsprekers, doet er goed aan om Donderdagavond 15 oktober bij Omera binnen te wandelen. De Vlaardingse winkel geeft de Nederlandse fabrikant A²-Audio deze avond de gelegenheid om de kunsten van deze speakers te laten horen.

AndanteNaast een luistersessie geeft A²-Audio ook de nodige uitleg over de gebruikte technieken en materialen. Achter dit luidsprekermerk zitten de oprichters Aad en André, die de afgelopen vijf jaar zich volledig hebben toegelegd op het ontwerpen van high-end speakers. Doelstelling hierbij is om goede luidsprekers te fabriceren tegen een betaalbare prijs.

Techniek

De Andante is een compacte zuilluidspreker waarbij middels allerlei technieken de tunnelresonanties worden onderdrukt. Het filter is speciaal ontworpen om het stemmengebied te ontzien van frequentiewisseling en faseproblemen. Volgens Omera zorgt dat voor een natuurlijk geluidsbeeld waar u onafgebroken naar kunt luisteren.

Als aansturing voor de Andante luidsprekers heeft de winkel gekozen voor apparatuur van het Britse audiomerk Naim Audio. De Nait XS 2 en Supernait 2 zijn verantwoordelijk voor de versterking. Als bron worden de DAC V1 in combinatie met de ND 5XS netwerkstreamer ingezet. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail naar [email protected] te sturen.