13.5 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Popcorn Time op zwart

Popcorn Time op zwart

0

Meer dan een miljoen mensen gebruiken in Nederland de illegale app Popcorn Time om films en series te streamen. Er zijn meerdere versie van dit programma in omloop. Het io-domein is inmiddels offline.

Popcorn TimeTwee forks van popcorn Time zijn mateloos populair, namelijk Popcorn-time.se en https://popcorntime.io. Via laatstgenoemde versie is het niet meer mogelijk om het illegale streaming-programma te downloaden. Zowel voor Windows, Mac OS X, Linux als Android zijn de versies offline gehaald.

Bang

Een aantal ontwikkelaars van de populaire Popcorn Time-fork besloot vorige week op te stappen uit angst voor rechtszaken van filmmaatschappijen en auteursrechtorganisaties. Aangezien één ontwikkelaar de io-domeinnaam in handen had, is het programma al enige dagen niet meer beschikbaar. Uiteindelijk hebben alle medewerkers besloten om te stoppen met het project. Vooralsnog zijn er echter nog allerlei alternatieven in omloop, waaronder Popcorn-time.se.