Software-update Grimm Audio LS1

0
Concertgebouw Amsterdam Grimm Audio
Concertgebouw Amsterdam Grimm Audio

Het Nederlandse bedrijf Grimm Audio heeft de pc- en Mac-software van zijn LS1 speakers bijgewerkt. Naast een verbeterde gebruikersomgeving is er ook een equalizer toegevoegd die gebruikers voor ieder kanaal apart kunnen configureren.

Software Grimm Audio LS1De equalizer bevat voorkeursinstellingen zodat gebruikers eenvoudig een andere sound kunnen kiezen. Beide speakers laten zich apart bedienen via een equalizer, waardoor het mogelijk is om zowel rechts als links op hun akoestische omgeving af te stemmen.

Gebruikersomgeving

Dankzij de vernieuwde gebruikersomgeving is het volgens de makers eenvoudiger om een juiste speakeropstelling te creëren in iedere woonkamer of studio. Verder heeft Grimm Audio de handleiding van de LS1 speakers volledig herschreven. De kersverse software en handleiding downloadt u vanaf deze webpagina.