Spotify biedt Chromecast-ondersteuning

2

Goed nieuws voor bezitters van een Google Chromecast. Spotify voegt ondersteuning toe voor dit streaming-apparaat. Dit betekent dat u vanaf een smartphone of tablet uw volledige Spotify-bibliotheek kunt streamen naar een Google Chromecast.

Chromecast AudioSpotify rolt de vernieuwde apps gefaseerd uit en is daar inmiddels al mee gestart. Het is dus goed mogelijk dat de Spotify-app op uw smartphone of tablet dus al geschikt is voor het streamen van muziek naar een Chromecast (Audio). Een minpunt is dat de functie momenteel alleen nog werkt op de tweede generatie Chromecast-apparaten die vorige week door Google zijn gelanceerd. De ‘oude’ Chromecast krijgt later ondersteuning.

Hoe werkt het?

Zodra de mobiele applicatie een Chromecast in het netwerk detecteert, dan speelt u nummers hierop af door op het pictogram Beschikbare apparaten te tikken. Vervolgens selecteert u het Chromecast-apparaat. De vernieuwde app is zowel voor iOS als Android beschikbaar.

2 REACTIES