19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi YouTube Music aangekondigd

YouTube Music aangekondigd

0

Er verschijnt onder de naam YouTube Music een nieuwe app.  Hierin zijn muziekvideo’s van de online videodienst gebundeld, zodat het gemakkelijker is om naar muziek te luisteren via dit platform.

YouTune Music verschijnt als eerste in de Verenigde Staten en het is nog niet bekend voor welke (mobiele) besturingssystemen de app wordt uitgebracht. YouTube Music is ontwikkeld om muziekliefhebbers tegemoet te komen die het platform alleen gebruiken om naar muziek te luisteren. Binnen de gratis app is het mogelijk om snel toegang tot favoriete artiesten en albums te krijgen.

YouTube Red

Het is nog niet bekend op welke datum YouTube Music verschijnt. Wie YouTube Music installeert, maakt twee weken gratis gebruik van het YouTube Red-abonnement. Dit is een advertentievrije versie van YouTube met offline-functies waarvoor u normaliter voor moet betalen. In Amerika kost deze service zo’n tien dollar per maand.