11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Gydotron Audio demonstreert diverse high-end producten

Gydotron Audio demonstreert diverse high-end producten

0
Gydotron Audio demonstreert diverse high-end producten

Op 28/29 november demonstreert de Belgische winkel Gydotron Audio diverse high-end producten. Het gaat om de Kii Three en YG Acoustics Carmel 2 speakers. De versterking wordt verzorgd door Mola-Mola apparatuur.

De Kii Three is een kleine monitor-speaker dat volgens Gydotron Audio een gedetailleerd en natuurlijk geluidsbeeld neerzet. De tweede speaker die tijdens dit weekend in de schijnwerpers staat, is de Carmel 2 van YG Acoustics. Het betreft een vloerstaander waarbij de kast volledig uit aluminium is gemaakt. Zelfs de audiodriver is uit een aluminium blok gegenereerd tot hij een massa heeft van ongeveer 35 gram. Naar verluidt is de Carmel 2 in staat om een zeer muzikaal geluid te produceren met veel gevoel voor precisie. De versterking komt op naam van de Mola-Mola Makua en Kaluga.

Demonstraties

Wie benieuwd is naar de audioprestaties van deze producten, is aankomend weekend van harte welkom bij Gydotron Audio. De winkel is gelegen aan de Turnhoutsebaan 21 te Wijnegem. Op zaterdag 28 november kunt u tussen 13.30 en 20.00 uur langskomen. Een dag later sluit de show om 18.00 uur.