11.1 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Overgauw organiseert workshop streaming audio

Overgauw organiseert workshop streaming audio

0
Overgauw organiseert workshop streaming audio

Op donderdagavond 17 december kunt u in Overgauw Leiden terecht voor een workshop over streaming audio. De avond richt zich vooral op mensen die willen beginnen met het streamen van audiobestanden.

Overgauw legt uit hoe u kunt starten met streaming audio. Verder is er aandacht voor diverse bestandsformaten waarbij de winkel u graag de verschillen laat horen. Naast de nodige uitleg zijn er dus ook luistersessies. Verder krijgt u uitleg over het zonder verlies digitaliseren van cd’s. De avond is geschikt voor diegenen die zich willen verdiepen in nieuwe (streaming)apparatuur en voor personen die hun bestaande installatie willen voorzien van een audiostreamer. Het is nog niet bekend welke apparatuur Overgauw gaat demonstreren.

Aanmelden

Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie en de uitleg start om 19.30 uur. De winkel stelt het op prijs als u zich vooraf aanmeldt bij Overgauw, zodat de winkel een inschatting kan maken van het aantal belangstellenden. U stuurt hiervoor een mailtje naar verkoop(at)overgaauw.com. De workshop vindt plaats in een nieuwe luisterruimte van de winkel op de Breestraat 148 te Leiden.

Vorig artikel Instore-optredens bij Fame
Volgend artikel Sonos integreert Apple Music
Maikel is freelance auteur voor allerlei bekende ICT-tijdschriften en -websites. Helaas kan hij hierin zijn passie voor (rock)muziek en audioapparatuur onvoldoende kwijt. Om die reden schrijft hij maar al te graag voor Alpha Audio! Hoewel hij vanwege zijn vak bekend is met de beste downloadnetwerken, koopt Maikel gewoon nog cd?tjes in de winkel.