19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Analoge opnamesessies bij Rhapsody

Analoge opnamesessies bij Rhapsody

0
Analoge opnamesessies bij Rhapsody

De Hilversumse hifi-winkel Rhapsody organiseert op vrijdag 18 en zaterdag 19 december twee analoge opnamesessies die bestaan uit twee sporen. Verschillende muzikanten van Nederlandse bodem werken aan dit project mee.

Afgelopen zomer organiseerde Rhapsody voor de eerste keer de zogeheten Live To Two-Track opnamen. Halverwege deze maand zijn er weer twee interessante sessies. Op vrijdag 18 december is het de beurt aan Wolfert Brederode (piano) en Joost Lijbaart (drums) om hun kunsten vast te leggen op tape. Een dag later staan Sanne Rambags (zangeres), Bram Stadhouders (gitarist) en wederom Joost Lijbaart (drums) op het minipodium.

Bijwonen?

Beide concerten vinden plaats in de MCO Studio 2, waarbij recording-engineer Frans de Rond de volledige live-sessie in twee sporen opneemt. Media 2016 zijn de concerten op LP en high-res downloads beschikbaar. Geinteresseerden sturen een mailtje naar [email protected] om een optreden bij te wonen. Via loting worden de plaatsen beschikbaar gesteld.