17 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Ook Marantz implementeert DTS:X

Ook Marantz implementeert DTS:X

0
Ook Marantz implementeert DTS:X
Marantz SR7010

In navolging van Denon voegt ook Marantz ondersteuning voor DTS:X toe. Vanaf 4 februari stelt het audiomerk hiervoor een gratis firmware-update beschikbaar voor verschillende av-receivers en voorversterkers die dit jaar zijn uitgebracht.

Op 4 februari kunnen bezitters van de AV8802(A) de betreffende firmware-update binnenhalen. Eigenaren van de SR7010 en SR6010 moeten daarop iets langer wachten, want voor deze AV-receivers is DTS:X pas vanaf 3 maart beschikbaar. Ook de AV7702mkII voorversterker krijgt vanaf deze datum ondersteuning. De genoemde data zijn overigens nog onder voorbehoud. In de loop van 2016 krijgen meer Marantz-apparaten ondersteuning voor DTS:X. Via deze website kunt het laatste nieuws over DTS:X-ondersteuning op Marantz-apparaten volgen, al is de webpagina op het moment van schrijven nog leeg.

Instellingenmenu

In het instellingenmenu verschijnt automatisch een melding zodra de update beschikbaar is. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat het apparaat verbonden is met internet en dat de functie Automatic Update is geactiveerd.

DTS:X