28.3 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Overgaauw demonstreert McIntosh MC75 / C50 en Focal Sopra

Overgaauw demonstreert McIntosh MC75 / C50 en Focal Sopra

0
Overgaauw demonstreert McIntosh MC75 / C50 en Focal Sopra

Wie benieuwd is naar de McIntosh MC75, doet er goed aan om 12 december naar Leiden af te reizen. Overgaauw heeft deze monoblok eindversterker op de Focal Sopra luidsprekers aangesloten en geeft een demonstratie.

De dag start met een uitleg over de MC75 buizenversterker en over de C50 voorversterker van McIntosh. Vervolgens vinden er diverse luistersessies plaats. De MC75 kan zich aanpassen aan de kracht van de speaker, waardoor volgens de winkel zo’n beetje iedere luidspreker een goede match is. De C50 voorversterker ziet er misschien traditioneel uit, maar hierop zijn alle relevante digitale ingangen voorhanden. De leveranciers van deze producten zijn zelf aanwezig om tekst en uitleg te geven.

McIntosh MC75

 

Langskomen

De demonstratie start zaterdag 12 december om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig, dus wip vrijblijvend even naar binnen op de Breestraat in de Leidse binnenstad. Als locatie heeft Overgaauw gekozen voor de nieuwe luisterruimte op de tweede etage. Voor bezoekers staan er een hapje en drankje klaar.