Weiss gaat in 2016 een luidspreker lanceren

0
Weiss Medus en INT204

Het Zwitserse Weiss kennen we inmiddels vrij goed bij Alpha. Daniël Weiss ontwikkelt en fabriceert geweldig mooie d/a-converters en streamers. Maar uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat hij ook een luidspreker uit gaat brengen in 2016!

We hebben helaas geen plaatjes van de luidspreker, maar we weten dat hij ongeveer 15.000 tot 20.000 Zwitserse Franc moet gaan kosten. De set dan. En we weten dat het een actief systeem is, dus er is geen eindversterker nodig om ze aan te sturen… die zit er al in.

Een Weiss Speaker

Toch een bijzonder stap om als fabrikant van converters, streamers en studio-spullen een luidspreker te maken. Aan de andere kant: er is nu een complete lijn met elektronica. Immers: een setje actieve luidspreker, converter met vulumeregeling en spelen maar!

Het is mogelijk het project te steunen door een aanbetaling te doen op de set speakers. U krijgt dan 20 procent korting op de set, zo laat Daniël Weiss weten via een selecte mailing aan zijn klanten. Als bedankje zet Weiss uw naam op de back-plate van de speaker als ‘Project Supporter’. Toch wel een heel gaaf idee, nietwaar?