17.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Cost-is-no-object show op 23 en 24 januari

Cost-is-no-object show op 23 en 24 januari

2
Cost-is-no-object show op 23 en 24 januari

De Cost-is-no-object show van Alpha High End Audio is bedoeld voor een ieder waarbij geld echt geen beperkende factor vormt voor het beoefenen van de audio-hobby. Het evenement wordt alweer bijna twintig jaar georganiseerd door de Belgische high end-winkel en presenteert u dit jaar de Audio Research Reference serie.

Er zijn versterkers en versterkers, voor het ultieme Hifi-geluid kunt u eens een exemplaar van Audio Research uit de Reference-serie proberen. De REF 750 eindversterker is een jongensdroom van veel audioliefhebbers. Zestien KT120 buizen per kanaal in de eindtrap, waarbij elk van beide aangesloten speakers 750 Watt aan vermogen mag consumeren.

Voor de geluidskwaliteit heeft Audio Research een dusdanig mooie omschrijving dat we u hem – in het oorspronkelijke Engels – niet willen onthouden: ‘painting images in space with vivid reality’. Deze versterker is dan ook te beschouwen als een raspaardje waarbij het prijskaartje als vanzelfsprekend niet uitgesproken dient te worden. Wilt u eens horen hoe dat écht klinkt, dan kunt u op 23 en 24 januari tussen 10.00 en 17.00 uur terecht in de winkel van Alpha High End, Bredalaan 1031 te Brasschaat (België).

Meer betaalbaar

Naast de genoemde REF 750 is onder meer ook de REF 10 voorversterker te zien en horen, beide apparaten vormen samen een mooi setje. Doen de prijzen van deze ultra high-end apparaten uw hart iets te ver verzakken, dan is het goed om te weten dat er op de showdagen ook apparatuur ten gehore wordt gebracht die mogelijk wat meer binnen uw budget valt. Ook daarvoor heeft Audio Research een aantal mooie machines in het assortiment, bijvoorbeeld de buizengebaseerde KT 150, de VSi75 en meer. Heel interessant is dat Brandon Lauer van Audio Research Minneapolis speciaal voor deze show is overgekomen om tekst en uitleg te geven over de producten van z’n bedrijf en de ontwerpfilosofie, terwijl ook een tipje van de sluier betreffende de toekomst wordt opgelicht.

2 REACTIES