11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi Qobuz is gered!

Qobuz is gered!

7
Qobuz is gered!
Qobuz

Goed nieuws: Qobuz is gered. Zowel 2014 als 2015 waren lastige jaren voor Qobuz, maar het lijkt erop dat het nu goed zit. Xandrie heeft Qobuz gered. 

Het streamen kan doorgaan. Dankzij Xandrie. Het bedrijf heeft 13 miljoen euro geïnvesteerd in Qobuz om het bedrijf een tweede kans te gunnen.

Buitenland

De moeilijke jaren voor Qobuz waren met name door de uitbreiding in het buitenland. In Frankrijk gaat het wel prima met de streamingdienst. Echter buiten de grenzen wilde het maar niet lukken. Al gaat het wel beter en beter. En dat kan ook de reden zijn dat Xandrie het wil proberen met een geld-injectie.

 

7 REACTIES

  1. En Qobuz wordt nog beter! Medio mei wordt het ‘Sublime’ abonnement uitgebreid met ‘Sublime Plus’. Qobuz introduceert hiermee de mogelijkheid om in hi-res te streamen. Voor zover mij bekend staat dit los van MQA Masters die door Tidal worden aangeboden. Wel zal dit abonnement een fors stapje duurder worden, naar ik begrepen heb gaat het PLUS abonnement € 349,- op jaarbasis kosten. Ik ben zeer benieuwd!