11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi Arcam en Sonus Faber demodagen bij AudioZaal Utrecht

Arcam en Sonus Faber demodagen bij AudioZaal Utrecht

0
Arcam en Sonus Faber demodagen bij AudioZaal Utrecht

Altijd leuk: er staan twee mooie demodagen van Arcam en Sonus Faber op stapel. Zet komende vrijdag en zaterdag – 26 en 27 februari – vast in de agenda!

Het is niet de eerste keer dat Arcam en Sonus Faber samen een showtje geven, deze keer wordt Audiozaal in Utrecht aangedaan. U treft daar komende vrijdag en zaterdag de gloednieuwe Arcam SR250 in combinatie met de Sonus Faber Olympica II speakers aan.

Klasse G

De Arcam SR250 is opgezet als Klasse G-versterker en bedoeld voor gebruik rond de televisie. Daartoe is voorzien in HDMI in- en uitgangen. Oneerbiedig gezegd zou gesteld kunnen worden dat de SR250 de audiofiele variant is van een home entertainment systeem, maar daarmee wordt de versterker natuurlijk wel héél erg tekort gedaan. Maar het gebruiksgemak in inzetmogelijkheden zijn er wel degelijk. Luister zelf naar de zoetgevooisde klanken die deze klasseversterker ten gehore brengt op een setje Sonus Faber Olympica II speakers. Zowel op vrijdag 26 als zaterdag 27 februari kunt u daarvoor tussen 11.00 uur en 17.00 uur terecht bij AudioZaal in Utrecht, aan de Nachtegaalstraat 72. Behalve de SR250 ziet u daar ook meteen de opnieuw geïntroduceerde Arcam Solo Movie, een echt high-end home entertainment systeem met audiofiele aspiraties.