Native DSD & Daudio DSD-demo bij Audio Club Velsen

0
Luister naar DSD bij Audio Club Velsen

Als u altijd al eens hebt willen weten hoe DSD in de praktijk klinkt, dan bieden Native DSD en Daudio u die mogelijkheid op 17 februari bij Audio Club Velsen . Luister zelf naar multi-kanaals DSD afkomstig van Channel Classics.

DSD ofwel het streamen van high-end audio is – niet voor niets- hot in het hifi-wereldje. Toch heeft nog lang niet iedereen echt ervaren hoe het klinkt. Vandaar dat Native DSD en Daudio bij op woensdagavond 17 februari een demonstratie verzorgt bij Audio Club Velsen . U krijgt daarbij een selectie uit het aanbod van Channel Classics te horen. Extra interessant is dat de oprichter van dit audiofiele label Jared Sacks aanwezig is en onder meer zijn manier van opnemen uit de doeken zal doen. De muziek wordt ten gehore gebracht door vijf Daudio W1 luidsprekers.

Aanmelden noodzakelijk

Omdat leden van Audio Club Velsen logischerwijs voorrang hebben is het zonder meer noodzakelijk om u vooraf aan te melden als u belangstelling hebt om de avond bij te wonen; het aantal plaatsen is beperkt. Een andere optie is natuurlijk gewoon lid worden, dan hebt u zonder meer recht op een plek. De avond wordt gehouden in Dorpshuis De Moriaan, Dorpsduinen 4 in Wijk aan Zee.