13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi AudioPerfect demoweekend met Sonus Faber en PS Audio

AudioPerfect demoweekend met Sonus Faber en PS Audio

0
AudioPerfect demoweekend met Sonus Faber en PS Audio

Geen slecht idee om het weekend van 19 en 20 maart vast in de agenda te zetten, dan vindt het AudioPerfect demoweekend plaats. Met deze keer Sonus Faber en PS Audio in de hoofdrollen.

Het Belgische AudioPerfect houdt demo’s in haar eigen woonkamers, wat een realistische luisterervaring oplevert die u het maken van een keuze – hopelijk – makkelijker maakt. Het AudioPerfect demoweekend van 19 en 20 maart wordt gehouden rond een topset met een prijskaartje van meer dan €50.000, waarbij de Sonus Faber Amati Futura eruit springt. Niet alleen qua klank een kunstwerk, maar ook qua design.

PS Audio

Qua apparatuur wordt alles uit de kast getrokken met topstukken van PS Audio. Denk aan de P5 stroomgenerator, PerfectWave Transport (neem vooral eigen cd’s mee!), de DirectStream DAC en de BHK250 hybride stereo eindversterker. Bijzonder is hier de vrij zeldzame combinatie van buizeningang en transistoruitgang. U vindt AudioPerfect aan de Dom Van Asschestraat 2 in het Belgische Oostkamp. Op beide genoemde dagen is er vrije inloop tussen 10.00 uur en 12.00 uur, in de middag tussen 13.30 uur en 17.30 uur is er een gevuld programma waarin zowel de lievelings-cd’s van het AudioPerfect-team als de uwe te beluisteren zullen zijn. Voor het middagprogramma is inschrijving verplicht (het aantal plaatsen is beperkt), dat kan via [email protected]. Geef in het mailtje aan of u kiest voor de zaterdag- of zondagnamiddag.