10.8 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi DSD luistersessie bij PUUR AVD

DSD luistersessie bij PUUR AVD

0
DSD luistersessie bij PUUR AVD

Over DSD wordt veel geschreven, maar om het echt te ervaren is luisteren de enige optie. Dat kan op 20 februari bij PUUR AVD in de vorm van een DSD luistersessie.

DSD ofwel Direct Stream Digital is een audiofiel streamingformaat waarmee u vanaf diverse apparatuur – waaronder bijvoorbeeld een pc gewapend met de juiste software – naar geluid in ongecomprimeerde topkwaliteit kunt luisteren. Een van de stream-aanbieders met een grote catalogus aan klassiek en jazz is Native DSD Music, en materiaal daarvan kunt u zelf beluisteren op hoogwaardige apparatuur bij PUUR AVD in Oostzaan.

Presentatie van de oprichters

Op 20 februari komen de oprichters van Native DSD Music – Jared en Jonas Sacks – u in de vorm van een korte presentaties alles vertellen over het platform. En vooral ook laten luisteren naar wat DSD precies te bieden heeft. Om de streams zo optimaal mogelijk ten gehore te brengen wordt apparatuur uit de MBL Noble Line gekoppeld aan een set 116F speakers. Zonder meer de moeite dus om een van de geplande luistersessies bij te wonen dus. Deze worden zoals gezegd op 20 februari gehouden bij PUUR AVD, Skoon 80 in Oostzaan. Sessie 1 begint om 14.00 uur, sessie 2 om 15.30 uur en sessie 3 om 17.00 uur. Aanmelden vooral is gewenst want het aantal zitplaatsen is beperkt. Stuur een mail naar [email protected] en geef daarin aan bij welke DSD luistersessie u wilt zijn.