Koetsier Audio presenteert muziek met een wijntje

0
koetsier

Plan op 27, 28 of 29 februari een ritje naar Koetsier Audio in het Drentse Veeningen. U kunt daar op die data namelijk luisteren naar een selectie aan interessante high-end apparatuur, zonder meer de moeite waard lijkt ons.

Dat u een wijntje bij de show krijgt wordt ineens een stuk logischer als u de volledige naam van de gerenommeerde audiozaak kent: Koetsier Audio Grand Cru. Maar het gaat uiteindelijk echt om muziek in topkwaliteit. Op zaterdag, zondag en maandag (27, 28 en 29 februari) kunt u luisteren naar een selectie uit het brede aanbod van Koetsier Audio.

Luxman en Lyngdorf

Dit jaar is er extra aandacht voor de merken Luxman en Lyngdorf. Vooral Luxman is actueel op dit moment, dankzij de ‘thuiskomst’ van Audioscript. Of beter: de terugkeer van Audioscript naar de plaats waar het in de jaren zestig van de vorige eeuw allemaal begon: Loosdrecht. De kleinzoon van de oorspronkelijke oprichter is minstens net zo enthousiast als zijn opa en heeft het gepresteerd om de combinatie Luxman – Audioscript te laten herleven. Het doel van Audioscript is om Luxman weer een volwaardige en welverdiende plek in de Nederlandse audiomarkt te geven. Lyngdorf Audio komt van iets verder, Denemarken om precies te zijn. Dit bedrijf heeft z’n sporen verdiend in de audiowereld en beschikt over een uniek assortiment digitale high-end producten die uitermate gewaardeerd worden door audioliefhebbers wereldwijd.

U vindt Koetsier Grand Cru aan de Schoolwg 31 in Veeningen. Op de genoemde data vinden de shows plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur.