11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Monitor Audio Platinum 2 luisteren bij Poulissen

Monitor Audio Platinum 2 luisteren bij Poulissen

0
Monitor Audio Platinum 2 luisteren bij Poulissen
Luister naar de Monitor Audio Platinum II speakers

Luister op zaterdag 5 en zondagmiddag 6 maart naar de indrukwekkende Monitor Audio Platinum 2 speakers bij Poulissen Audio Video Center. Grensverleggend mooi, zo wordt beloofd.

Het Engelse Monitor Audio staat bekend om zijn hoogwaardige high-end speakers. De Platinum II-serie is weer een stap verder richting de perfecte audioreproductie. De speakers beschikken over nieuwe drivers, een zelfontwikkelde MPD hoge tonen-transducer, een speciale anti-resonante behuizing voor de middentoner en meer.

Luisteren maar

Een speaker moet u horen om zelf de kwaliteiten te waarderen (of niet, natuurlijk). Dat kan op 5 maart tussen 10.00 uur en 17.00 uur en 6 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur bij Poulissen Audio Video Center, Schoenmakersstraat 19 te Roermond. Behalve het team van Poulissen zijn ook mensen van Monitor Audio Nederland en accountmanager Jeremy Brown aanwezig om tekst en uitleg over de speakerserie te geven. Vanzelfsprekend worden de ten gehore gebrachte luidsprekers aangestuurd door hoogwaardige apparatuur van onder andere Accuphase, McIntosh en Roksan.