12.1 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Naim Statement zelf beluisteren

Naim Statement zelf beluisteren

0
Naim Statement zelf beluisteren

De Naim Statement is een bijzondere en bijzonder geavanceerde versterker die al over technieken beschikt die elders pas over een poosje mainstream worden. Maar dat deze topklasse versterker goed klinkt kunt u persoonlijk ervaren op de komende halfjaarlijkse demo van AudioXperience.

Zelfs de productpagina alleen van de Statement is zonder meer de moeite van een bezoekje waard, al was het maar omdat daar een alleraardigst filmpje over de productie valt te bekijken. Eigenlijk kunt u na het zien daarvan concluderen dat de Naim-productielijn veel weg heeft van hetgeen ook te zien is bij een fabriek van exclusieve auto’s: machinale bewerkingen gecombineerd met flink wat handwerk en – bovenal – liefde voor het vak.

Ervaar de Statement zelf

We kunnen hier nu een heel verhaal op gaan hangen over de wonderschone kwaliteiten van de Naim Statement, over het feit dat het uitgangsvermogen 746 Watt (8?) of 1450 Watt (4?) bedraagt. Over de gebalanceerde in- en uitgangen. Over het opmerkelijke design, over de filosofie van Naim en nog veel meer. Maar eigenlijk moet u een versterker als deze gewoon zelf ervaren. En dat kan op vrijdagavond 11 maart bij AudioXperience in Nuenen, vanaf 19.00 uur bent u daar welkom. De show begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30. Iets voor de echte liefhebbers. De Naim Statement vormt de centrale spil, bron en speakers blijven nog even geheim. Maar AudioXperience belooft dat het een opstelling wordt die ‘zeer de moeite waard is’! Enig nadeel: er is slechts plaats voor een beperkt aantal bezoekers, dus snel opgeven is een must. Aanmelden kan via [email protected]. Lukt inschrijven voor de vrijdagavond niet meer, of hebt u dan andere verplichtingen? Geen nood: op zaterdag de twaalfde kunt u vrijblijvend binnenlopen tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Adres: Spegelt 66, Nuenen.