ELAC Debut-serie verkrijgbaar in Nederland

0
Elac Debut-serie: betaalbare hifi

De prettige geprijsde ELAC Debut budget-speakers zijn inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar. Realiseer snel een beter geluid uit uw hifi-set

Dat het betere geluid u niet direct een rib uit het lijf hoeft te kosten bewijst ELAC met de Debut-serie. Stuk voor stuk zeer prettig geprijsd, terwijl er zeker niet voor een dertien-in-een-dozijn ontwerp is gekozen. De in de VS ontworpen speakers beschikken over prima ‘hardware’. De B6 monitors zijn bijvoorbeeld voorzien van een nette softdome 25 mm tweeter en een 160 mm woofer van geweven aramide-vezels. Ook aan de scheidingsfilters is ruimschoots aandacht besteed waarbij gebruik gemaakt wordt van audiofiele onderdelen. De B6 monitoren kosten €199 per stuk en dat is natuurlijk wel heel prettig.

Meer

De ELAC Debut-serie bestaat verder uit de F6 (staande zuil), F5 (staande zuil), B5 (eveneens een monitor), (boekenplankspeaker), C5 (center speaker) en A4 (Dolby Atmos-speaker). Meer informatie vindt u op de website van ELAC.