IFI NANO IUSB3.0 zorgt voor schone voeding

0
De IFI NANO USB3.0 zorgt voor een schoon USB-voedingssignaal

Met de IFI NANO IUSB3.0 zorgt u voor een uiterst stabiele en schone USB-voedingspanning. Dit apparaat moet dan ook (HF) ruis en storingen voorkomen.

De NANO IUSB3.0 vervangt de voedingsspanning zoals afkomstig uit bijvoorbeeld uw notebook, USB-hub en wat dies meer zij. Het idee achter deze ‘voedingsvervanger’ is een schoon en ruisarm voedingssignaal verzorgen voor aangesloten (audio)randapparatuur. Denk aan bijvoorbeeld een door de computer gevoede DAC, een USB-geluidskaart enzovoorts.

Ruisonderdrukking

Wat de IFI NANO IUSB3.0 ook doet is het opnieuw genereren van de audio-datastream, hierbij gebruik makende van een ingebouwde precieze masterclock. Actieve ruisonderdrukking zorgt voor een extra schoon signaal waarbij HF-ruis zeer effectief wordt gefilterd; de gemeten ruisvloer ligt op 0,5 microVolt. De USB3.0 NANO is – zoals de naam al doet vermoeden – geheel compatibel met USB3 en daarmee ideaal snelle randapparatuur. Het aardige is de prijs van dit kleinood: slechts €225.