Eminem Slim Shady re-release op cassette

0
Slim Shady van Eminem, nu óók op cassette

We meldden het onlangs al: de cassette zit in de lift en Eminem haakt daar handig op in. De rapper brengt de oudere The Slim Shady LP opnieuw uit, maar nu op cassette.

Zou het dan toch tijd worden om dat aloude cassettedeck van zolder te halen en mee te doen met de hipster-beweging? Back to the roots, zeg maar? Die keuze laten we wijselijk aan u over. Feit is echter dat zelfs de Grote Namen zich aan releases op cassette wagen.

Eminem op cassette

Toegegeven: Eminem heeft het niet aangedurfd om een gloednieuw album puur en alleen op cassette uit te brengen. Zou ook dom zijn, want echt meetbaar is de invloed van het cassettebandje nog lang niet. Feit is dat liefhebbers van Eminem-muziek zichzelf zonder meer als hip beschouwen en daardoor wellicht geïnteresseerd zijn in een cassette als medium. Het opnieuw uitgebrachte Slim Shady is in ieder geval een aardig verzamelaarsobject dat u alvast kunt bestellen op shadyrecords.com.