11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Vivid Audio demo bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum

Vivid Audio demo bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum

0
Vivid Audio demo bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum

Bij Beter Beeld & Geluid kunt u op 17, 18 en 19  maart terecht voor een demo van Vivid Audio speakers. Centraal staan de Giya G2 en Oval V 1.5.

Of u het ermee eens bent of niet, maar bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum beschouwen ze de speakers van Vivid als een der besten ter wereld. Toegegeven: ze klinken als een klok. Maar dat kunt u beter zelf beoordelen, vandaar dat demodagen onmisbaar zijn. Op 17, 18 en 19 maart kunt u in het Hilversumse luisteren naar de Giya G2 en de Oval V 1.5.

Drie verschillende demo’s

Feitelijk vinden op de drie genoemde data drie verschillende typen demo plaats. Op donderdag 17 maart kunt u vanaf 19.00 uur bijvoorbeeld naar zelf meegenomen muziek luisteren. Breng dan ook zonder meer uw favoriete nummer(s) mee op stick, vinyl of cd. Vrijdagavond 18 maart speelt Vivid Audio-importeur Ewald voor DJ en speelt lekkere muziek met Jazz als centraal thema. Een echte lounge-avond om heerlijk tot rust te komen. Zaterdag 19 maart begint de pret al om 13.00 uur waarbij u een uitgebreide selectie aan muziek te horen krijgt, inclusief de ruimte voor eigen verzoekjes. Verder worden de Vivid-speakers tot in detail besproken zodat u bomvol kennis huiswaarts keert. Inschrijven voor een of meer van de demo’s is gewenst, u kunt zich aanmelden via [email protected] of via de aloude telefoon: 06 – 462 265 86. Ook aanmelden via Eventbrite is een optie. U vindt Beter Beeld & Geluid aan de 1e Oosterstraat 2 in Hilversum.