15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi Akoustic Arts ‘A’ speaker voor privégeluid

Akoustic Arts ‘A’ speaker voor privégeluid

0
Akoustic Arts ‘A’ speaker voor privégeluid

De meeste speakers zijn geoptimaliseerd om geluid in alle hoeken van de kamer te laten horen, zo niet de ‘A’-speaker van Akoustic Arts. Deze is bedoeld voor privé-luistersessies.

Wilt u eens helemaal alleen naar muziek luisteren zonder anderen te storen? Maar tegelijkertijd hebt u dan weer geen behoefte aan een onhandige en niet-sociaal uitziende koptelkefoon? Dan is er iets nieuws in de vorm van de Akoustic Arts ‘A’ speaker. Vooralsnog is het een kickstarterproject, maar gezien het feit dat het vijfvoudige van het benodigde bedrag al is opgehaald komt die speaker er wel. De ‘A’ is bijzonder omdat er maar één luisteraar tegelijk naar kan luisteren. Een soort van privé-speaker dus.

Beam

De ‘A’ speaker van Akoustic Arts levert een geconcentreerde bundel geluid af in een enkele specifieke richting, zie het maar als een soort zaklantaarn voor geluid. Alleen als u recht in gezichtslijn van de luidspreker zit hoort u iets. De bijzondere ‘geluidsprojector’ is leverbaar in twee afmetingen: Original ($550 dollar) en Junior ($350). Beide speakers zijn voorzien van een 3,5mm AUX-in aansluiting, Bluetooth ontbreekt.