14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi BeoHome app: vooraf passen

BeoHome app: vooraf passen

0
BeoHome app: vooraf passen

De BeoHome iPad-app maakt het mogelijk om voor aanschaf te checken of en waar een B&O-product in uw kamer past. Zo voorkomt u miskopen.

B&O-liefhebbers zijn over het algemeen designliefhebbers. Het betekent dat de (huis)kamer van deze groep mensen over het algemeen ook van flink wat andere design-elementen is voorzien. Liefst op de een of andere manier ook nog keurig gebalanceerd bij elkaar passend. AV-apparatuur heeft de neiging deze balans te verstoren, maar daar heeft B&O een soort van oplossing voor gevonden in de vorm van de BeoHome iPad-app.

Vooraf passen

Net als bij kleding moet u maar afwachten of iets mooi staat aan hifi-apparatuur in uw kamer. BeoHome laat u het assortiment van B&O in uw gevirtualiseerde huiskamer plaatsen om zo eens te kijken hoe het er straks in het echt uitziet. Misschien blijkt dan dat die in de winkel prachtig ogende speakers monsterlijk groot in uw kamer blijken uit te vallen en een andere keuze net wat beter is. U kunt B&O-componenten plaatsen in een gefotografeerde omgeving, maar ook in een CAD-omgeving (Room Builder) die meer flexibiliteit biedt. De app is vooralsnog alleen voor de iPad beschikbaar.