Beoplay portable Bluetoothspeaker van B&O

0
Voor onderweg: de BeoPlay Bluetooth speaker

Met de zomer stilletjes aan weer in zicht is de Beoplay van B&O wellicht een aardige gadget om op zak te hebben. Het compacte speakertje beschikt over mooie papieren.

Toegegeven: high-end zal ook de BeoPlay nooit genoemd kunnen worden. Maar zoals het er nu naar uit ziet zorgt de gloednieuwe Bluetooth-speaker van B&O wel voor een stuk beter geluid dan de gemiddelde portable speakertjes van dit formaat.

DSP

Het geheim van de Beoplay zit hem vooral in de toepassing van een DSP die zorgt voor een onder elke luisterhoek hetzelfde klinkende geluid, terwijl er ongetwijfeld ook slimme basversterking wordt toegepast. Dit gezien het feit dat de weergave al begint vanaf 40 Hz. De stevige aluminium behuizing die tegen een stoot kan bevat een eveneens van aluminium gemaakte kegelvormige gecombineerde mid-woofer. De ingebouwde accu gaat bij normaal gebruik 24 uur mee en dankzij een ingebouwde microfoon behoort handsfree bellen of Skypen tot de mogelijkheden. De prijs bedraagt €249.