10.8 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi LinnenberG onder de paraplu van Simply Audio

LinnenberG onder de paraplu van Simply Audio

0
LinnenberG onder de paraplu van Simply Audio

LinnenberG produceert volgens distributeur Simply Audio apparatuur van dusdanig hoge kwaliteit dat het een must was om dit aan hun boeket toe te voegen.

Met name de LinnenberG Vivace DAC deed de mensen van Simply Audio – om maar met hun eigen woorden te spreken – op het puntje van de stoel zitten tijdens het luisteren. Het apparaat is voorzien van vier gebalanceerde 32 bit ES9018 ESS Sabre DAC’s die per kanaal alle huidige DSD/DXD-formaten alsmede PCM moeiteloos verwerken.

Femto Superclock

De Vivace DAC is voorzien van een galvanisch geïsoleerde a-synchrone USB ingang, 2 x coax en S/PDIF en 1 x AES/EBU. Analoge uitgangen zijn uitgevoerd in RCA en XLR-vorm. Ook kan de DAC als voorversterker ingezet worden, wat altijd mooi meegenomen is. Voor de puristen is het een prettige gedachte dat een Femto Superclock is ingebouwd, hierdoor zijn jitterwaarden van slechts 0,1 ps te behalen. De prijs van deze LinnenberG bedraagt €2699.