13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi ONE: the Sonoma Master Series SACD, puur genieten

ONE: the Sonoma Master Series SACD, puur genieten

1
ONE: the Sonoma Master Series SACD, puur genieten

ONE: The Sonoma Master series SACD bevat muziek van ‘s werelds beste muzikanten in de allerhoogste kwaliteit. Met liefde en vakkennis geproduceerd.

Muzikanten hebben het tegenwoordig niet makkelijk, maar al te vaak is het vrijwel onmogelijk om een normaal belegde boterham te verdienen met het bespelen van een instrument of zingen in een achtergrondkoortje. Daarnaast gaat het met de geluidskwaliteit van de gemiddelde muzikale productie steeds verder achteruit. Muziek is een massaproduct geworden, waarbij kwantiteit voor kwaliteit gaat. Slechte mastering is hoorbaar, maar in het geval van hits die hooguit een maand meegaan is dat voor de meeste mensen nauwelijks een probleem.

Kwaliteit

PS Audio wil het tij wat zowel kwaliteit als beloning betreft voor de muzikanten keren middels het project ONE: The Sonoma Master Series SACD. De disc is gemasterd door de ‘meester’ Gus Skinas op het Sonoma DSD werkstation van het Super Audio Center. Tracks werden beoordeeld op kwaliteit door Gus en Paul McGowan in Music Room One van PS Audio, met daarin Infinity IRS V speakers, BHK Signature versterkers en een DirectStream DAC. De ONE bevat 2 schijven, een SACD en een DVD met hi-res (176/24) PCM en DSD-bestanden. De ONE kost $45 dollar, maar ook downloaden van het geheel a $35 dollar is mogelijk. Elke aankoop levert muzikanten een eerlijke beloning op en zorgt dat high-end mastering en studio’s overleven.

1 REACTIE