Onkyo HT-S7805 HtiB, instapper met Dolby Atmos

0
De Onkyo HT-S7805 HtiB is nog zo nieuw dat zelfs de afbeeldingen ervan wat wazig zijn

De Onkyo HT-S7805 HtiB is een betaalbare Dolby Atmos-instapper voor een ieder die op zoek is naar een eerste home entertainment-set met goede papieren.

Of de Onkyo HT-S7805 HtiB in de categorie high end valt wagen we te betwijfelen, maar voor een bedrag van omgerekend circa €1200 haalt u zonder meer een leuk setje in huis. De centrale spil vormt natuurlijk de receiver zelf, die niet alleen Dolby Atmos gecertificeerd is maar ook over ingebouwde ondersteuning voor Tidal en Spotify beschikt. Het systeem ondersteunt verder 4K UDHD, dus wat beeld en geluid betreft kunt u alvast weer een tijdje vooruit.

Speakers erbij

Onkyo levert de set helemaal compleet af, dus inclusief de benodigde speakers waaronder een 80 Watt subwoofer. Het is de bedoeling dat de Onkyo HT-S7805 HtiB vanaf augustus dit jaar leverbaar is, vooralsnog moeten we het doen met een plaatje in een redelijk magere resolutie.