Box Design maakt mini high-end systemen

0
Box Design componenten zijn heerlijk compact

Dat high-end-apparaten niet per definitie ook ruimtevreters hoeven te zijn bewijst Box Design met een alleraardigste serie ultracompacte hifi-componenten.

Niet iedere audiofiel beschikt over een riante ruimte om z’n apparatuur in op te stellen. Speakers zijn dan weliswaar in een scala aan formaten beschikbaar, in geval van de eigenlijke hifi-apparatuur is de keuze een heel stuk beperkter. Meestal staat ‘de betere geluidskwaliteit’ garant voor tamelijk uit de kluiten gewassen onderdelen. Zo niet bij de heerlijk compacte micro high-end systemen van Box Design (ontworpen door Pro-Ject Audio Systems).

Keuze genoeg

Het loont zonder meer de moeite om eens een kijkje te nemen op de pagina met microsets. U vindt er een flinke keuze aan compacte high-end sets waar altijd en overal wel een plekje voor te vinden is. Als het niet is vanwege ruimtegebrek in de woonkamer, dan is het misschien wel een idee om dan ook maar eens high-end geluid naar de slaapkamer te brengen. De collectie omvat eigenlijk zo ongeveer alles wat high-end betreft, inclusief streamers, mediaspelers, cd-spelers en meer. Maar dan supercompact.