Conquistar Store exclusief voor Nederland

0
Nederland krijgt een eigen Conquistar Store bij Rhapsody

Rhapsody verzorgt de exclusieve Conquistar Store voor Nederland. U kunt daar dus op een vertrouwd adres uw Conquistar-producten aanschaffen en beluisteren.

Rhapsody bestaat al sinds 1988 en eigenaren Harry van Dalen en Michael van Polen zijn doorgewinterde audiofielen. Niet helemaal verwonderlijk dus dat zij met liefde onderdak bieden aan Conquistar.

Speakers en meer

Conquistar levert onder meer high-end speakers en accessoires daarvoor. Zo is inmiddels het DesignScherm voor de Conquistar in alle RAL-kleuren, maar ook in de nieuwe designtinten Gold-Silver & Bronze. Inmiddels wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een tweede model Conquistar, de Philomena. Deze ‘supertweeter’ is gebaseerd op de nieuw ontwikkelde ribbon driver 70-20XR en wordt de kleine broer van de vloerstaander. Deze tweeter is vooral bedoeld voor kleinere luisterruimten zoals bijvoorbeeld studio’s, maar vooral ook voor home cinema-toepassingen met meerdere kanalen. Het frequentiebereik loopt van 1,6 kHz tot en met 50 kHz. Hou de nieuwe Conquistar Store bij Rhapsody dan ook vooral in de gaten de komende tijd.