21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi High End Munich data voor 2017

High End Munich data voor 2017

4
High End Munich data voor 2017

Net voorbij, maar toch kijken velen alweer rijkhalzend uit naar de volgende editie van de adiofiele beurs High End Munich. De data zijn bekend gemaakt, dus noteren maar!

Audioliefhebbers kunnen alvast 18, 19, 20 en 21 Mei 2017 in de agenda noteren. Op die data vindt namelijk de eerstvolgende High End Munich plaats, waar u weer heerlijk kunt wegdromen bij hoogdravende stukjes audiotechniek.

Dezelfde locatie

Op de beurs gonsde het gerucht dat de huidige locatie opgekocht zou zijn door BMW, maar de High End Society – organisator van de beurs – laat weten dat het evenement ook in 2017 weer gewoon op de vertrouwde locatie gehouden wordt. Dat u het weet.

4 REACTIES