10.6 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi oBravo ondergebracht bij Quad-raad

oBravo ondergebracht bij Quad-raad

0
oBravo ondergebracht bij Quad-raad

Het Taiwanese hoofdtelefoonmerk oBravo krijgt per 1 juni onderdak bij importeur Quad-raad. Goed nieuws voor koptelefoonliefhebbers die ook gaan voor kwaliteit.

Voor wie oBravo nog niet kent is het zaak met gezwinde spoed een bezoekje te brengen aan de homepage van dit Taiwanese bedrijf. Want daar vindt u een aantal schitterende high-end producten, waaronder het topmodel HAMT-1. Voorzien van aparte drivers voor hoge en lage tonen, waarbij laag afgestemd kan worden in drie standen. De driver voor de hoge tonen is een 40mm AMT-unit, waarbij AMT staat voor Air Motion Transformer, een uitvinding van dr. Oskar Heil. De lagetonen driver betreft overigens een exemplaar van 57mm.

Luistergenot

Het frequentiebereik van de oBravo HAMT-1 loopt van 15 Hz tot 45 kHz en de impedantie bedraagt 56 Ohm. Los van de puike geluidskwaliteit is er ook nog het fantastische uiterlijk, een beetje retro-achtig maar tegelijkertijd modern. De prijs voor deze koptelefoon valt gezien de specs eigenlijk nog best mee: €1499. Zwijmel. Quad-raad is graag bereid dit model of een van de andere oBravo’s te demonstreren. Bij u thuis of via de AV-speciaalzaak.