Sennheiser en Apogee combineren prima

0
U kunt de Sennheiser HD 650 nu ook samen met een Apogee Groove kopen

Sennheiser gaat de klassieke hoofdtelefoon HD 650 leveren inclusief de Apogee Groove. Deze USB DAC bevat tevens een hoofdtelefoonversterker.

U kunt natuurlijk een high-end hoofdtelefoon aanschaffen, maar zonder goede hoofdtelefoonversterker en DAC bent u er – zeker voor gebruik in combinatie met een computer of laptop – nog lang niet. De meeste onboard geluidschips produceren namelijk geen al te best geluid, al was het maar vanwege hoorbare ruis en storingen die veroorzaakt worden door de interne componenten van een computer. Om u daaraan te ergeren hoeft u echt geen audiofiel te zijn. Sennheiser pakt het slimmer aan: u kunt binnenkort de HD 650 hoofdtelefoon samen met de Aopgee Groove USB DAC en hoofdtelefoonversterker kopen.

Beter geluid

Door deze slimme combinatie beschikt u in een handomdraai over echt hifi-geluid uit de pc of laptop. De hoofdtelefoonversterker van de Groove gebruikt – desgewenst – het volledige vermogen van de HD 650. Nog een extra voordeel dus van deze DAC-koptelefoonversterker, want deze heeft totaal geen moeite met de 300 Ohm impedantie van de hoofdtelefoon (de koptelefoonuitgang van de gemiddelde computer is geoptimaliseerd voor 32 Ohm). De ‘gouden combinatie‘ is vanaf eind juni beschikbaar voor een (advies)prijs van €598.