1more MK801 klinkt als een klok

1
De 1More MK801: hifi voor een aantrekkelijk prijsje

Een uitstekende koptelefoon voor slechts $79,99, het kan zoals 1More met de MK801 bewijst. Geen extreme high-end, maar zonder mee beter dan gemiddeld.

Als u op zoek bent naar een leuke koptelefoon voor onderweg, tijdens de vakantie of gewoon voor in de tuin dan is de 1more MK801 mogelijk een aantrekkelijke kandidaat. De in zwart en rood leverbare koptelefoon wordt eigenlijk overal goed ontvangen en luisteraars zijn verbaasd over de uitstekende klankweergave.

Niet opvouwbaar

De MK801 is een over-het-oor gesloten type en niet opvouwbaar. Wel iets om aan te denken alvorens u fanatiek aan het buigen gaat om het toch voor elkaar te krijgen om de koptelefoon in uw koffer te proppen. Inwendig is voor het flexibele deel van de drivers gebruik gemaakt van het materiaal PEEK, dat erom bekend staat soepel én oersterk te zijn. Het frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 20 kHz en de hoofdtelefoon is getuned door de Grammy-bekroonde geluidstechnicus Luca Bignardi. Altijd mooi om te weten natuurlijk. Alle gekheid op een stokje: als u gewoon op zoek bent naar een koptelefoon voor erbij voor niet al te veel geld, dan slaat u hiermee wellicht een goede slag. Voor dit bedrag valt immers best een gokje te wagen. Ook budgetbewuste audiofielen zullen waarschijnlijk niet teleurgesteld worden.

1 REACTIE