15.5 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi 3beez Wax Box 4 Special Edition

3beez Wax Box 4 Special Edition

0
3beez Wax Box 4 Special Edition

Met de Wax Box 4 Special Edition van 3beez kunt u uw complete muziekverzameling beheren en bewaren op een ingebouwde 2 TB harde schijf. Orde in de chaos!

Natuurlijk kunt u al uw muziek op een NAS centraal bewaren en beheren, of desnoods op een pc of laptop. Maar u kunt ook kiezen voor een speciaal voor muziekopslag bedoeld systeem zoals bijvoorbeeld de Wax Box 4 Special Edition van 3beez. Het betreft hier een muziekspeler met interne opslag (2TB groot in 2 x 2TB Raid), terwijl voorzien is in software voor onder meer het rippen van cd’s plus – natuurlijk – afspelen en catalogiseren van al het moois.

BitScrubber

Wat de Special Edition toevoegt aan de standaardversie van de Wax Box 4 is een BitScrubber Board dat zorgt voor een geoptimaliseerde output richting extern aangesloten DAC’s. Diezelfde uitbreiding zorgt ook voor extra aansluitingen in de vorm van AES-3id (BNC), S/PDIF (RCA). Feitelijk is het een complete pc waar u zonder meer een monitor of tv aan kunt koppelen, maar afstandsbediening via een app is eveneens een optie en waarschijnlijk een stuk comfortabeler. Een mediacenter dus speciaal voor muziek. De Special Edition kost $6000 dollar en de gewone versie zonder BitScrubber $4900 dollar.